Skip to content

Våra leverantörer

Coremed Simonsen & Weel har den exklusiva agenturen för Schiller AG:s produkter. Vi är också den exklusiva distributören för hela Mindray Surgical-sortimentet. Vi saluför dessutom Mindrays stora ultraljudssortiment. Sist med inte minst är vi exklusiv distributör för Novak M sortiment för sjukhus i Sverige. 

Schiller AG är baserat i Baar, Schweiz, och grundades av nuvarande ägaren Alfred E. Schiller 1974. Företaget finns representerat i över 100 länder världen över, och bolaget, som har ca 135 anställda har all utveckling, försäljning och support fördelat på två kontor, ett i Baar och ett i Wissembourg, Frankrike. Se Schillers produktkatalog här

Mindray grundades 1991 i Shenzhen, Kina. Ett företag grundat på innovation, åtföljt av ett bestående engagemang för att förbättra patientvården. Mindray är en ledande utvecklare, tillverkare och  försäljare av medicintekniska produkter över hela världen.

Novak M är ett slovenskt familjeägt och världsorienterat företag med en tydlig version och affärsinriktning. Sedan 1979 har de utvecklat, tillverkat och salufört avancerad medicinsk utrustning. Idag är Novak M ett erkänt företag i hela världen.